Om tyl.dk

Hejsa og velkommen til tyl.dk

 

Vi er en helt normal familie på 5 mennesker det er  Mor Rakel , far Kristinn  og 3 skønne børn. 

Ideen med Tyl.dk fik jeg  Rakel for nogle år siden, fordi at jeg jo som fleste andre mødre elsker at klæde mine børn pænt men alligvel må det godt være lidt behageligt! Jeg har som sagt 4 skønne børn og af dem er der 2 piger og specielt den ene af dem hun elskar at gå med kjoler og skørter og specielt Tylskørter! Når jeg begyndte for mange år siden at handle tøj til mine børn så syntes jeg at mange af tingene var jo rimlig dyre.. Og når jeg så stødt på mit første tylskørt var jeg helt solgt! Det var jo bare det sødeste, skønneste og dejligste stykke tøj og det var min datter nød til at eje.. Så i nogle år nu har jeg ønsket mig at kunne stifte min helt egen butik, men kvalitetstøj men til nogle gode priser! Så nu var det på tide og endelig kom min fine butik på nettet i maj 2015! Jeg har brug lang tid på at finde de helt rigtige leverandøre der kan levere godt kvalitetstøj , alle varene er noget jeg selv kunne tænke mig at min børn bruger og så skal det altså være ordenligt og jeg bestræber mig for at holde prisen helt i bund! 

Jeg håber I kan lide min søde butik og jeg gør min allerbedste ved at yde 100% super service, så hvis der er noget du er i tvivl om eller har lyst til at såørge om så sender du bare en email 

UA-58058440-1